Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

A të mbron nga gripi i derrit vaksina e gripit të zakonshëm dhe kush duhet të vaksinohet?

Jo nuk të mbron. Këtë vaksinë duhet ta bëjnë personeli shëndetësor dhe grupet të cilat janë të rrezikuara (kanë mundësi të kalojnë në infeksione të rënda).