Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Agjenda e Ministrit Gashi për datën 21 gusht 2009

  • Ora 10: 00 -Vizitë në Komunën e Lipjanit
  • Ora 11: 00-Vizitë në Komunën e Shtimes

 

Në këto vizita, Ministri i Shëndetësisë takohet me krerët e komunës dhe autoritetet komunale për shëndetësi.

Mediat janë të mirëseardhura t’i përcjellin këto aktivitete!