Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Cilët janë mënyrat e mbrojtjes nga Gripi i Derrave?

  • Merr vaksinën kundër Gripit të Derrave!
  • Pastroj duart shpesh dhe mirë me ujë të nxehtë dhe sapun antibakterialë!
  • Shmang vendet me grumbull njerëzish gjatë sezonit pik të gripit!
  • Shmang njerëzit me simptoma të ngjashme të gripit të derrit!

Nëse ke shenja Gripi, paraqitu menjëherë të mjeku!