Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Debat për zbatimin e Ligjit për Duhanin

Nesër, duke filluar nga ora 9 e 30 minuta, Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, në bashkëpunim me organizatën “KADC” organizojnë një debat lidhur me Strategjinë e veprimit për zbatimin e ligjit për duhanin: Ndalimi i Pirjes së Duhanit në Vende Publike.
Në këtë debat, përveç kreut të IKSHP-së, Naser Ramadani, do të marr pjesë edhe Drejtori Ekzekutiv i KADC, Shkumbin Spahija, profesionistë shëndetësor si dhe përfaqësues nga jeta politike dhe publike e Kosovë.

Debati mbahet në IKSHP-Prishtinë.

Ftohen mediat ta përcjellin këtë aktivitet!

P.S.
Në atachment gjeni të bashkëngjitur agjendën e debatit.