Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Drejtori për Komunikim mori pjesë në debatin për shëndetësinë

Në këtë debat, Hoti ka prezantuar zhvillimet në shëndetësinë kosovare dhe hapat që po ndërmerr Ministria e Shëndetësisë së Republikës së Kosovës, për të siguruar një sistem shëndetësor të qëndrueshëm, të përgjegjshëm, unik dhe që ofron shërbime për të gjithë qytetarët e vendit pa dallim nacionaliteti.

Debati është mbështetur nga Ambasada e ShBA-ve në Kosovë.