Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Fillon nesër Simpoziumi i 10-të i Onkologjisë

Shoqata e Onkologëve të Kosovës organizon më 21 dhe 22 maj ( e premte dhe e shtunë)Simpoziumin e 10-të të Onkologjisë.
 
Simpoziumi do të trajtojë tema me interes nga fusha e Onkologjisë.

Ndërsa pjesëmarrës të tij, do të jenë ekspertë të fushave të ndryshme të mjekësisë nga Kosova dhe jashtë.

Pjesëmarrësit e simpoziumit do të marrin certifikata në vlere të 10 ECTS pikëve, me vendimin e BPZHV të MSH-së, kurse ligjëruesit do të marrin certifikata në vlerë të 15 ECTS pikëve, me vendim të BPZHV te MSH.

Për pjesëmarrësit, libri i abstrakteve dhe programi do të shpërndahen në deskun e regjistrimit.

Simpoziumi mbahet në Amfiteatrin e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike (IKSHP), duke filluar nga ora 8:30.

Mediat janë të mirëseardhura ta përcjellin këtë aktivitet!