Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Komunikatë për media

Ministri Agani bisedoi me delegacionin e MSh-së nga Turqia për fushat konkrete të bashkëpunimit dhe i ka njohur ata me aspektet e reformës shëndetësore në vend.

Në mënyrë konkrete është biseduar për projektin e përkrahjen nga ana e Turqisë e ngritjes së Njësisë së re të Mjekimit Intensiv në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, për çka delegacioni nga Turqia ka biseduar edhe me drejtuesit e kësaj qendre.

Po ashtu, gjatë takimit, janë diskutuar edhe aspekte të tjera të bashkëpunimit në shëndetësi midis dy vendeve.