Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Konference per media per Gripin A H1N1

Sot, më 14. 11. 2009,  në orën 14: 00, në Ministrinë e Shëndetësisë të Republikës së Kosovës, do të mbahet Konferencë për media lidhur me të rejat e fundit lidhur me Gripin A H1N1 në Kosovë
Në këtë konferencë, do të marrin pjesë përfaqësues të MSh-së, IKSHP-së dhe të Klinikës Infektive të QKUK-së.

Ftohen mediat të marrin pjesë!