Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Agani diskuton me ekspertët e Fondit Global projektet e bashkëpunimit

Gjatë takimit, Ministri Agani, theksoi nevojën e zgjerimit të fushës së interesimit edhe për sëmundjet malinje, në veçanti për luftimin kancerit të gjirit dhe kancerit të qafës së mitrës tek femrat.
Në këtë takim, që kishte u dakordua themelimi i shpejtë i Këshillit Koordinues për Mbikëqyrjen e realizimit të projekteve-granteve të Fondit Global.