Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Agani flet në Dartmouth për reformën shëndetësore në Kosovë

Ministri Agani iu drejtua auditoriumit të gjerë të Fakultetit të Mjekësisë Geisel me ligjëratën: “ Zhvillimi i reformave shëndetësore në vendin e dalë nga lufta”.
Konkretisht, Ministri Agani ka elaboruar konstituimin dhe realizimin e reformave në shërbimet  e shëndetit mendor në Kosovë,  ligjëratë kjo që përcoll  me shumë vëmendje dhe u pasua me numër të madh të pyetjeve nga publiku i gjerë, studentët dhe mësimdhënësit e fakultetit.
Ministri Agani u është i është drejtuar audiencës në auditoriumin “Dickey Center for International Understanding”,  ku kohë më parë një auditoriumi të gjerë i ishte drejtuar edhe  presidentja Atifete Jahjaga, gjatë vizitës së saj në Institutin Dartmouth.