Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Agani hapi panairin shëndetësor në Bursa të Turqisë

Ministri Agani, theksoi rëndësinë e këtij bashkëpunimi, duke pasur parasysh edhe lidhjet familjare që ekzistojnë midis dy popujve si dhe interesin e madh të komunitetit shqiptar dhe atij turk me prejardhje nga Kosova për të investuar në vendlindje.

Ministri Agani vazhdon vizitën e tij Turqi dhe nesër do të takohet me Ministrin e Shëndetësisë të Republikës së Turqisë, Rexhep Agdag.