Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Agani po merr pjesë në Konferencës Vjetore të Federatës së Odave të Mjekëve të Gjermanisë

Me këtë rast Ministri Agani falënderoi profesionistët shëndetësor të RF të Gjermanisë për mbështetjen e madhe që populli dhe Qeveria Gjermane e kanë dhënë dhe po e japin në ndërtimin e shtetit të Kosovës, dhe në veçanti kontributin që janë duke e dhënë profesionistët gjermanë në avancimin e shëndetësisë kosovare.
Gjatë vizitës në Gjermani, Ministri Agani u takua me Kryetarin e Asociacionit Botëror Mjekësor, dr. Wonchat Subhachaturas, Kryetarin e ardhshëm të këtij Asociacioni eminent Dr. José Luiz Gomes do Amaral, si dhe me Peter Carmel, kryetar i zgjedhur i Asociacionit Amerikan Mjekësor, të cilët i informoi për themelimin e shpejtë të Odës së Profesionistëve Shëndetësorë të Kosovës, si dhe e paralajmëroi kërkesën e Kosovës për anëtarësim në Asociacionin Botëror Mjekësor.