Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Agani priti Ambasadorin britanik Ian Cliff

Prishtinë, 3 qershor 2014

Ministri i Shëndetësisë së Republikës së Kosovës Ferid Agani, priti sot Ambasadorin e Britanisë së Madhe në Kosovë, Ian Cliff.

Në takim u bisedua për shëndetësinë në Kosovë, sistemin shëndetësor reformues, ligjet e miratuara në Kuvendin e Kosovës, me theks të veçantë  në furnizimit të institucioneve shëndetësore me produkte dhe pajisje mjekësore nëpër komunat serbe të Republikës së Kosovës.

Gjithashtu, në takim është biseduar për aspekte të bashkëpunimit të ardhshëm midis dy shteteve në fushën e shëndetësisë.