Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Agani priti në takim kryetarin e Prishtinës, Isa Mustafa

Gjatë këtij takimi janë elaboruar aspekte të planit rregullativ të Prishtinës dhe krerët e MSh-së e kanë njoftuar kreun e Komunës së Prishtinës me projektet infrastrukturore të MSh-së dhe të QKUK-së .

Në takim u konkludua se Ministria dhe Komuna do t’i harmonizojnë projektet që lidhen me infrastrukturën e objekteve në QKUK-në  brenda planit rregullativ të Komunës me qëllim të funksionimit sa më të mirë të tyre.