Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Agani priti përfaqësuesit rajonalë të Project Hope

Përfaqësuesit e Project Hope u shprehën të kënaqur me bashkëpunimin e deritanishëm me MSh-në dhe premtuan bashkëpunim të mëtutjeshëm në drejtim të furnizimit sa më të mirë të tregut të Kosovës me barna deficitare.