Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Agani uron besimtarët islam për Muajin e Ramazanit

 Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, prof. dr. Ferid Agani, uron të gjithë qytetarët e Kosovës të besimit islam fillimin e muajit të bekuar të Ramazanit, me dëshirat për paqe, shëndet dhe lumturi në familje e tyre.