Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Agani uron besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit

Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Prof. Dr. Ferid Agani, i uron të gjithë besimtarët myslimanë me rastin e festës së Kurban Bajramit.

Me rastin e kësaj feste, Ministri i uron besimtarët myslimanë që t’i përcjellë paqja, mirësia, begatia dhe mëshira e Zotit.