Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Bukoshi dhe Ambasadori turk Unler zotohen për vazhdim bashkëpunimi

Ministri Bukoshi ka shprehur falënderimin e tij për përkrahjen e shtetit turk për Kosovën si në fushën politike ashtu edhe në atë të shëndetësisë dhe e ka siguruar Ambasadorin se bashkëpunimi në shëndetësi do ta vazhdojë të intensifikohet në të ardhmen.

Republika e Turqisë është një prej shteteve që e ka ndihmuar shumë shëndetësinë kosovare pas luftës dhe me të cilin shtet Republika e Kosovës ka të nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi ndër shtetërore në shëndetësi.