Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Bukoshi merr pjesë sot në promovimin e librit “Tranzicioni i gjendjes shëndetësore dhe kujdesit shëndetësor në Kosovë”

Promovimi bëhet në orën 11:00 në IKSHP

Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Dr. Bujar Bukoshi do të marr pjesë sot në ceremoninë e promovimit të librit : “Tranzicioni i gjendjes shëndetësore dhe kujdesit shëndetësor në Kosovë”,  të autorëve Fatime Arenliu –Qosaj dhe Merita Koçinaj -Berisha.

Ceremonia do të mbahet sot më 23 qershor 2010, në  Sallën e Konferencave Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHP), me fillim në ora 11:00.

Ftohen mediat të marrin pjesë në këtë ngjarje!