Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Bukoshi priti Ambasadoren çeke, Hrebickova

Ministri Bukoshi ka vlerësuar lart kontributin e Ambasadores Hrebickova në Kosovë, në veçanti ndihmën e saj në afirmimin e bashkëpunimit midis dy vendeve në shëndetësi, një bashkëpunim ky për vazhdimin e të cilit janë zotuar bashkëbiseduesit.
Republika e Çekisë është nja nga kontribuesit e dalluar në shëndetësinë kosovare dhe gjatë vitit që shkoi dhe në këtë fillim vit, ky shtet e ka ndihmuar Kosovën me asistencë në ngritjen e kapaciteteve fizike dhe profesionale që kapin shumën prej rreth 2 milionë eurove si dhe në edukimin e vazhduar profesional të kuadrit shëndetësor kosovar.
Ambasadorja Hrebickova është ambasadorja e parë me të cilën Ministri Bukoshi takohet pas marrjes së detyrës së Ministrit të Shëndetësisë.