Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Bukoshi takoi përfaqësues të lartë të Fondit Global

Po ashtu, Tamberg, e ka njoftuar ministrin edhe për mundësinë e aplikimit  të Kosovës për fonde shtesë në Fondin Global (në raundin e dhjetë që është shpallur një ditë më parë), [për të siguruar fonde shtesë në luftën kundër kësaj sëmundje ngjitëse.

 
Ministri Bukoshi ka thënë se MSH do të jetë e gatshme maksimalisht për bashkëpunim me Fondin Global, duke aplikuar më vëmendje sugjerimet që ky institucion bën për ngritjen dhe zhvillimin e programeve me interes për shëndetësinë.