Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Gashi dhe shefi i UNICEF-it për Kosovë bisedojnë për vaksinat

 
Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Alush Gashi, priti sot shefin e UNICEF-it për Kosovë, Johanes Wedenik.
Në këtë takim është biseduar për vaksinat kundër Gripit Sezonal dhe Gripit të ri A H1N1.
Ministri Gashi e ka njohur z. Wedenik lidhur me planin nacional të imunizimit nga Gripi sezonal dhe planifikimet e MSH-së për blerjen e vaksinave kundër Gripit të ri pandemik A H1N1.
Ministri Gashi ka kërkuar ndihmën e UNICEF-it në sigurimin e një numri sa më të madh të vaksinave për një përfshirje sa më të gjerë të popullatës kosovare me vaksinimin kundër Gripit të ri.