Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Gashi takoi Ambasadorin Walter Maria Stojan

Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Alush Gashi , është takuar dje me Ambasadorin e Austrisë në Kosovë, z. Walter Maria Stojan.

Në këtë takim është biseduar lidhur me bashkëpunimin midis MSH-së dhe Austrisë, ecuritë lidhur me procesin e decentralizimit në Kosovë si dhe investimet e shtetit austriak në shëndetësinë e Kosovës.

Ministri Gashi ka falënderuar Ambasadorin për mbështetjen e vazhduar të shtetit austriak për shtetin e Kosovës dhe shëndetësinë e saj.