Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Gashi u takua me Ambasadorin slloven, Hleb

Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Alush Gashi, ka pasur sot një drekë pune me Ambasadorin e Republikës së Sllovenisë në Kosovë, Jozef Hleb.

Në këtë takim është biseduar për intensifikimin e bashkëpunimit midis dy shteteve në fushën e shëndetësisë.

Ministri Gashi ka falënderuar ambasadorin Hleb për  mbështetjen që shteti slloven po i jap shëndetësisë dhe shtetit të Kosovës dhe ka inkurajuar thellimin e këtij bashkëpunimi.