Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Rrahmani dhe Ambasadori i SHBA-së, Greg Dellawie, biseduan për shëndetësinë në Kosovë

Prishtinë, 5 tetor 2016

Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës Imet Rrahmani priti sot në takim Ambasadorin e Shteteve të Ministri Rrahmani dhe Ambasadori Delaëie biseduan për rrjedhat në shëndetësinë kosovare, sigurimet shëndetësore dhe angazhimet për reformimin e sistemit shëndetësor.

Ministri Rrahmani falënderoi Ambasadorin Delawie dhe Qeverinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për mbështetjen e dhënë shëndetësisë kosovare përmes projekteve konkrete që kanë pasur ndikim në përmirësimin e cilësisë së shërbimeve për të gjithë qytetarët e vendit.

Gjithashtu, në takim u bisedua edhe për impaktin pozitiv të investimeve private në shëndetësi, të cilat kanë rezultuar me fuqizimin e shërbimeve shëndetësore për qytetarët e vendit.