Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Vitia filloi detyrën në krye të MSh-së

Ministri i ri i Shëndetësisë dr. Arben Vitia pranoi sot detyrën në krye të kësaj ministrie nga ish ministri Uran Ismaili. Gjatë këtij pranim-dorëzimi të detyrës Ministri Vitia tha se do të punojë për të mirën e pacientëve dhe personelit shëndetësor në Kosovë.