Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Vitia realizoi një takim virtual me homologun nga Norvegjia, z. Bent Høie

Ministri i Shëndetësisë, z. Arben Vitia realizoi sot një takim virtual me Ministrin e Shëndetësisë së Norvegjisë, z. Bent Høie.

  1. Høie fillimisht e uroj ministrin Vitia për marrjen e detyrës dhe e uroj për punë të mbarë në menaxhimin e pandemisë.

Ministri Vita e falënderoj z. Høie për përkrahjen e vazhdueshme dhe ndihmën e çmuar të Norvegjisë për sektorin e Shëndetësisë me theks të veçantë në përballjen me COVID-19.

Për fund, ministri Vitia shtoi se Qeveria e Republikës së Kosovës dhe qytetarët e saj janë të përkushtuar ndaj vlerave dhe normave evropiane dhe u dakorduan të ngrisin nivelin e bashkëpunimit ndërshtetëror.