Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Ministri Zemaj dhe Komandanti i KFOR-it, Gjeneral major Michele Risi bashkëbiseduan lidhur me situatën shqetësuese me Covid-19 në Kosovë

Ministri i shëndetësisë z. Armend Zemaj është pritur mbrëmë nga komandanti i KFOR-it Gjeneral major Michele Risi.

“ Është vlerësim i përbashkët që para së gjithash, për siguri, duhet ta ruajmë shëndetin publik, andaj edhe duhet të veprojmë për të parandaluar përkeqësimin e gjendjes” deklaroi Ministri z. Zemaj.

Ministri z. Zemaj ka falënderuar Gjeneralin për tërë përkushtimin që ofron KFOR-i për sigurinë e qytetarëve tanë, paqes dhe stabilitetit në gjithë territorin e Kosovës.

Të veprojmë menjëherë, duke shmangur lëvizjet e panevojshme, të qëndrojmë në shtëpi dhe të respektojmë masat anti Covid!

Duke u bazuar në rritjen e rasteve pozitive në dy javët e fundit, do të jemi të detyruar që edhe më tej t’i ashpërsojmë masat.