Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Mnistri Agani takoi edhe Ambasadorin e Holandës dhe drejtorin e Zyrës së Bashkëpunimit të Zvicrës në Kosovë

Me ambasadorin e Holandës, Robert Bosch


Me Drejtorin e Zyrës së Bashkëpunimit të Zvicrës në Kosovë, Samuel Waelty

 
Prishtinë, 28. 03. 2011

Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, dr. Ferid Agani ka takuar sot pasdite Ambasadorin e Holandës në Kosovë, z. Robert Bosch .
Në këtë takim, Ministri Agani ka marrë urimet e Ambasadorit Bosch për emërimin Ministër i Shëndetësisë.
Në takim janë këmbyer informata për progresin e mbështetjes së Kosovës nga ana Qeverisë së Holandës dhe mundësitë e bashkëpunimit të mëtejmë.

Në një takim tjetër, Ministri Ferid Agani, ka pritur edhe  Drejtorin e Zyrës së Bashkëpunimit të Zvicrës në Kosovë, z. Samuel Waelty.
Në këtë takim është biseduar për mundësitë e tjera të bashkëpunimit midis kësaj Zyre dhe MSH-së, me theks të posaçëm në lëmin e Shëndetit Mendor.