Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

MSh nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me shoqatën “ Klubi Dëshira”

Prishtinë, 03 prill 2014

Ministri i Shëndetësisë Ferid Agani, nënshkroi sot, Marrëveshje Bashkëpunimi me drejtorin e shoqatës  “Klubi Dëshira” z. Nusret Shillova.

Ministri Agani e vlerësoi punën që kjo shoqatë e ka bërë deri më tani me personat me probleme mendore e intelektuale, duke e motivuar këtë shoqatë  për punë të mëtutjeshme, me qëllim të ndihmës ndaj kësaj kategorie të njerëzve.

Marrëveshja u nënshkrua në kuadër të bashkëpunimit në mes MSh-së dhe Shoqatës për mbështetje, trajtim të mëtejmë dhe përkujdesje gjatë qëndrimit ditor, njëherit të krijojë kushte dhe ambient ku personat me aftësi të kufizuara mendore-intelektuale, përmes aktiviteteve të ndryshme rehabilituese dhe resocializuese të jenë pjesë integruese e shoqërisë.

Kjo shoqatë merret me rehabilitimin e personave me probleme mendore-intelektuale.