Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Në Ministrinë e Shëndetësisë u pritën drejtuesit e Spitalit të qytetit Bajram Curri

 

Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, Bujar Bukoshi, me bashkëpunëtorë priti sot në një takim drejtuesit e Spitalit të qytetit Bajram Curri nga Shqipëria.

Në këtë takim është biseduar për vështirësitë që ky spital nga Shqipëria ka në sigurimin e shërbimeve shëndetësore për qytetarët e këtij qyteti në veri të Shqipëri, për çka drejtuesit e saj kanë kërkuar mbështetje nga autoritetet shëndetësore kosovare.

Ministria e Shëndetësisë ka shprehur gatishmërinë e saj që përmes Spitalit Rajonal të Gjakovës, të ofrojë ndihmë në shërbime shëndetësore për qytetarët e qytetit të Bajram Currit si dhe ndihmë përmes asistimit me kuadro mjekësore sipas nevojave.