Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Në Njësinë Intenzive të Neonatologjisë, në Qendrën Klinke Universitare të Kosovës do të përurohet instalimi i sistemit të oksigjenit

Nesër në Njesinë Intenzive te Neonatologjise në Klinikën e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës në  Prishtinë, do të bëhet përurimi i instalimit të sistemit të oksigjenit. Ky investim është realizuar nga Fondacioni për Nëna dhe Foshnja të Shëndosha, me përkrahjen e pamohueshme  të donatorëve si vendorë, ashtu edhe atyre ndërkombëtarë. Në përurim do të marrë pjesë Ministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës, z.Bujar Bukoshi .

Ceremonia e përurimit  mbahet të enjtën, më 1 korrik 2010, në ora 11:00 në Klinikën e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës (kati i tretë) në QKUK.

 

Ftohen mediat që të përcjellin këtë aktivitet.