Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Nënshkruhet Marrëveshja e bashkëpunimit në mes Ministrisë së Shëndetësisë – SHSKUK-së dhe Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”