Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Nesër mbahet takim për Gripin A H1N1

 

Takimi mbahet në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike, ndërsa pjesëmarrës përveç dy ministrave do të jenë edhe krerët e IKSHP-së, QKUK-së, Zyrës së OBSH-së në Prishtinë, përfaqësues të Instituteve rajonale shëndetësore , Inspektoratit Shëndetësore, Farmaceutike e Sanitar, përfaqësues të Policisë kufitare, Doganave dhe të strukturave të tjera të involvuara në menaxhimin e pandemisë.

Në këtë takim do të diskutohet për masat e ndërmarra deri më tani për menaxhimin e Pandemisë së Gripit të ri AH1N1, zhvillimet aktuale rreth pandemisë dhe veprimet e mëtejme që do të ndërmarrin institucionet e Kosovës për menaxhimin sa më të mirë të pandemisë.
Takimi mbahet të martën më 10. 11. 2009, në orën 11, në amfiteatrin e IKSHP-së, Prishtinë.

Ftohen mediat ta përcjellin këtë aktivitet!

 

 

Kampanjat

kosova.health