Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Një delegacion i MSh-së po realizon një vizitë zyrtare në Turqi

Ministri Agani u takua edhe me kolegë  të disa vendeve të rajonit që morrrën pjesë në këtë kongres me te cilet shkembeu përvojat e punës dhe sfidat me të  cilat po ballafaqohet shëndetësia në këto vende.