Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

NJOFTIM

Ekspertë të Republikës së Çekisë të fushës klinike dhe të menaxhmentit shëndetësor do të mbajnë të martën dhe të mërkurën tri ligjërata në Qendrën e Telemjekësisë së Kosovës.

Orari i ligjëratave është si vijon:

E martë,  23 shkurt:

10:30-12:00

Ligjërata e parë:  Sistemi i mbrojtjes shëndetësore dhe mënyrat e financimit

14:30-16:00:  Sistemi i mbrojtjes shëndetësore dhe mënyrat e financimit (vazhdim)


E mërkurë: 24 shkurt:

09:00-10:30

Ligjërata e dytë: Regjistrimi dhe distribuimi i barnave

11:00-12:30

Ligjërata e tretë: Menaxhimi i institucioneve shëndetësore

Ligjërues në këto ligjërata do të jenë ekspertët nga Çekia të fushës së mbrojtjes shëndetësore dhe menaxhimit klinik si Lukas Matysek, Tomas Roubal, Jiri Deml, etj.

 
Ftohen mediat të përcjellin këtë aktivitet!