Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Njoftim

Sot,më 22.10.2010, në ora 14:00 në Klinikën Infektive të QKUK-së, me pjesëmarrje të përfaqësuesve të lartë të Ministrisë së Shëndetësisë, Bankës Botërore, QKUK-së, Rektoratit të Universitetit të Prishtinës,etj.,do të bëhet përurimi dhe lëshimi në punë i disa reparteve dhe shërbimeve të reja.
 

Mediat janë të ftuara ta pëcjellin këtë aktivitet!