Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Njoftim

Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në një Konferencë për media, e cila do të mbahet të mërkurën më 24. 11. 2010, në orën 11:00 në Ministrinë e Shëndetësisë.

Në këtë konferencë, do të bëhet promovimi i Regjistrit zyrtar të barnave të Republikës së Kosovës 2010,  nxjerrja e të cilit është e një rëndësis të veçantë për sistemin farmaceutik të Kosovës dhe është bërë e mundur si rezultat i një bashkëpunimi të ngushtë të Ministrisë së Shëndetësisë, Shoqatës Farmaceutike të Kosovës, dhe një numri të madh të profesionistëve të lëmisë së farmaceutrikës në Kosovë dhe kompanive farmaceutike.

Në këtë konferencë do të flasin zyrtarë të Ministrisë së Shëndetësisë dhe autorët e këtij regjistri zyrtar të barnave.

Jeni të mirëseardhur!