Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Njoftim per anulim te konkursit pozitat per Drejtor i Gjilanit dhe Vushtris

Njoftim per anulim te konkursit pozitat  per Drejtor  i Gjilanit  dhe  Vushtris