Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Përurohet nesër Klinika e rinovuar e Neurologjisë

Në rinovimin e kësaj klinike Ministria e Shëndetësisë ka investuar 330. 000 euro, duke ngritur në nivelin më të lartë Kujdesin Intensiv.

Ministria e Minierave dhe Energjetikës ka kontribuar me 100.000 euro në ngrohjen solare të klinikës, ndërkohë që Postë-Telekomi i Kosovës (PTK) ka investuar 80.000 euro në pajisjen me inventar.

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ndërkaq, ka investuar 20 mijë euro në ndërrimin e tubacioneve.

Klinika e Neurologjisë numëron një staf prej 80 punëtorëve, prej të cilëve 19 janë mjekë specialistë dhe pjesa tjetër i takon stafit tjetër: mjekë, infermierë, teknikë, etj., dhe ajo ofron shërbime terciare shëndetësore nga lëmia e neurologjisë për pacientët.

Përurimi do të bëhet të enjten në  ora 11:00.

Ftohen mediet ta përcjellin këtë aktivitet!