Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Sekretari Tolaj priti specialistin amerikan të emergjencave pediatrike, David Goo

Po ashtu, gjatë ditës së sotme, Sekretari Tolaj është takuar edhe me Kirurgun kardiak Jacob Bergsland nga Qendra Klinike Universitare e Oslos së Norvegjisë dhe përfaqësues i projektit I-health-portal, që shoqërohej nga dr. Tefik Bekteshi.
Në këtë takim është diskutuar për mundësinë e përfshirjes edhe të Republikës së Kosovës në Projektin norvegjez I- health- portal, si një projekt, i cili do të jetë i dobishëm për punëtorët shëndetësorë  dhe shëndetësinë kosovare në përgjithësi.