Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Shpallja e rezultateve për mjek specialist në QKUK, Spitale të Përgjithshme dhe IKSHP

Shpallja e rezultateve për mjek specialist në QKUK, Spitale të Përgjithshme dhe IKSHP