Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Shpalljen e Rezultateve per pozitat Mjek Specialist, Teknik dhe Infermier ne QKSUK

Shpalljen e Rezultateve per pozitat MjekSpecialist, Teknik dhe Infermier ne QKSUK