Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Spitali në Vushtrri

Spitali në Vushtrri është spital i cili ofron shërbime cilësore për arsye se është i pajisur me aparaturë të teknologjisë moderne dhe staf të kualifikuar. Një nga beneficionet që spitali jonë ka është sepse mban emrin Sheikh Zayed dhe shërben për popullatën e komunës sonë, popullatën e regjionit dhe të gjithë atyre që kërkojnë mbrojtje shëndetësore në këtë spital.