Republika e Kosovës

Ministria e Shëndetësisë

Videot

Faleminderit!

Edhe Ambasadori amerikan në Kosovë, z.Philip S.Kosnett, iu bashkua nismës së Ministrisë së Shëndetësisë për t’ju drejtuar qytetarëve të vendit tonë, me mesazhe sensibilizuese rreth COVID-19. (Serbisht)

Edhe Ambasadori amerikan në Kosovë, z.Philip S.Kosnett, iu bashkua nismës së Ministrisë së Shëndetësisë për t’ju drejtuar qytetarëve të vendit tonë, me mesazhe sensibilizuese rreth COVID-19.

Edhe shefi i Zyrës së BE-së në Kosovë, Tomas Szunyok, iu bashkua nismës së Ministrisë së Shëndetësisë për t’ju drejtuar qytetarëve të vendit tonë, me mesazhe sensibilizuese rreth COVID-19.

Sot, nismës së Ministrisë së Shëndetësisë për t’ju drejtuar qytetarëve të vendit tonë, me mesazhe sensibilizuese rreth COVID-19, iu bashkua edhe Ambasadori, z.Jan Braathu, Shef i Misionit të OSBE-së në Kosovës.

Sot, dua ta falënderoj komandantin e ri të KFOR-it, Gjeneral-Majorit, Franco Federici, i cili ka pranuar të jetë pjesë e nismës së Ministrisë së Shëndetësisë, për t’ju drejtuar qytetarëve të vendit tonë, me mesazhe sensibilizuese rreth Covid 19

Sot, me kënaqësi dua ta falëndroj Ambasadoren e Francës, znj. Marie-Christine Butel që ka pranuar të jetë pjesë e kësaj nisme të Ministrisë së Shëndetësisë.

Sot, dua ta falëndroj Ambasadorin gjerman në Kosovë, z. Jöhn Rohde, që ka pranuar të jetë pjesë e kësaj nisme të Ministrisë së Shëndetësisë.

#VaksinohuKundërGripit

Java Botërore të Vetëdijesimit për Antibiotikë, 18-24 Nëntor 2020

Vazhdojmë bashkë kundër virusit!

TETORI-Muaji i luftës kundër kancerit të gjirit

Respektoni masat kundër Covid-19!

Nga Press konfernca e sotme e MSH_27.07.2020

Qytetaret mbi moshen 65 vjeç dhe ata me semundje kronike

Informohu drejt nga burimet e sigurta (MSh/IKSHPK)!

#Respekto masat, respekto jetën!

#Ruaje veten dhe të tjerë nga virusi!