Ballina / Qarkoret Informative

Qarkoret Informative

Qarkore informative për koordinim ndërinstitucional në rast nevoje për themelim të ISH në KPSH

 

Shkarko

Qarkore informative për koordinim ndërinstitucional në rast nevoje për themelim të ISH në KPSH35343370.7029.pdf

Qarkore Informative për informimin e Institucioneve Shëndetësore publike dhe private

 

Shkarko

Qarkore Informative për informimin e Institucioneve Shëndetësore publike dhe private35288660.8166.pdf