Zëvendësministrja turke e Shëndetësisë, Emine Alp Meşe viziton Prekazin

  Pas nënshkrimit në Prishtinë të Planit të Veprimit për bashkëpunim dhe partneritet në shëndetësi midis Ministrive respektive të Shëndetësisë të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Turqisë, Zëvendësministrja e Shëndetësisë e Republikës së Turqisë, Prof. Dr. Emine Alp Meşe, e shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm i MSh-së, Dr. Naim […]

 

Lajmet e funditZëvendësministrja turke e Shëndetësisë, Emine Alp Meşe viziton Prekazin
Date: 21 Jun 2019
  Pas nënshkrimit në Prishtinë të Planit të Veprimit për bashkëpunim dhe partneritet në shëndetësi midis Ministrive respektive të Shëndetësisë të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Turqisë,......

Read The Rest →

Kosova e Turqia nënshkruajnë Planin e veprimit për bashkëpunimin dhe partneritetin në shëndetësi
Date: 21 Jun 2019
  Në prani të Ministrit të Shëndetësisë z. Uran Ismaili, Plani i Veprimit u nënshkrua nga Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Shëndetësisë dr. Naim Bardiqi dhe Zëvendësministrja e Shëndetësisë......

Read The Rest →

Ministri Ismaili dhe drejtoresha e USAID shënonjnë progresin e madh të MSh-së në raportin e Auditimit
Date: 18 Jun 2019
  Ministria e Shëndetësisë ka organizuar sot një konferencë për shtyp, në të cilën janë paraqitur të gjeturat e raportit të Zyrës Kombëtare të Auditimit të vitit 2018. Raporti për vitin 2018 mbi pasqyrat......

Read The Rest →


Kontakti

msh.info@rks-gov.net

Zyra për trajtim mjekësor jashtë vendit:
038 211 947

Zyra për lincencimin e profesionistëve shëndetësor:
038 212 291

Zyra për licencim të institucioneve shëndetësore private:
038 212 522