Ballina / COVID-19

COVID-19

Statistikat e vaksinimit kundër COVID-19

IPSH të Licencuara 2017-2022

Shkarko

IPSH të Licencuara 2017-202235978535.6764.xlsx

Strategjia Shtetërore për Parandalim Menaxhim dhe Kontrollim të Pandemisë COVID-19

Shkarko

Strategjia Shtetërore për Parandalim Menaxhim dhe Kontrollim të Pandemisë COVID-1935584590.0167.pdf

Udhëzuesi për vaksinimin kundër Covid-19 dhe gripit sezonal

Shkarko

Udhëzuesi për vaksinimin kundër Covid-19 dhe gripit sezonal35450113.717.pdf

Udhëzues për COVID-19 për prindërit

 

Shkarko

Udhëzues për COVID-19 për prindërit35325531.1859.pdf

Udhëzues për COVID-19 për prindërit-SRB

 

Shkarko

Udhëzues për COVID-19 për prindërit-SRB35152360.1272.pdf

Udhëzuesi për izolim dhe karantinim bazuar në udhëzuesit e ECDC

 

Shkarko

Udhëzuesi për izolim dhe karantinim bazuar në udhëzuesit e ECDC34884961.9635.docx

IPSH të Licencuara 14.09.2016-26.08.2021

  

Shkarko

IPSH të Licencuara 14.09.2016-26.08.202139163053.3045.xlsx

04.06.2021 Lista e Laboratorëve testime COVID-19

 

Shkarko

04.06.2021 Lista e Laboratorëve testime COVID-1939030161.0096.xlsx

Plani i veprimit për vaksinimin e qytetarëve në masë me vaksinën kundër COVID-19

 

Shkarko

Plani i veprimit për vaksinimin e qytetarëve në masë me vaksinën kundër COVID-1933885382.4979.pdf

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2 07.04.2021

 

Shkarko

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2 17.04.202133688588.1411.xlsx

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2 18.03.2021

 

Shkarko

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2 18.03.202133286773.7277.xlsx

Plani Shtetëror i Vaksinimit kundër Covid-19

 

Shkarko

Plani Shtetëror i Vaksinimit kundër Covid-1933158987.4214.pdf

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2-Covid-19 18.02.2021

 

Shkarko

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2-Covid-19 18.02.202133044898.4911.xlsx

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2-Covid-19-02.02.2021

 

Shkarko

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2-Covid-19-02.02.202132925921.6904.xlsx

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2-Covid-19-13.01.2021

 

Shkarko

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2-Covid-19-13.01.202132769602.4377.xlsx

Laboratorët e Licencuar për teste molekulare PCR dhe serologjike për SARS-COV2-COVID-19

  

Shkarko

Lista e përditësuare Laboratorëve të Licencuar për teste molekulare PCR dhe serologjike për SARS-COV2-COVID-1932454526.1427.doc

Komuna e Prishtinës

 

Shkarko

Komuna e Prishtinës32222206.8769.pdf

Komuna e Fushë Kosovës

 

Shkarko

Komuna e Fushë Kosovës32155178.59.pdf

Komuna e Gjakovës

 

Shkarko

Komuna e Gjakovës32036309.834.pdf

Komuna e Gjilanit

 

Shkarko

Komuna e Gjilanit31973103.5752.pdf

Komuna e Obiliqit

 

Shkarko

Komuna e Obiliqit31901404.0996.pdf

Komuna e Podujevës

 

Shkarko

Komuna e Podujevës31844611.4622.pdf

Komuna e Shtimës

 

Shkarko

Komuna e Shtimës31777003.0294.pdf

Vendimi i mbledhjes së 41 të Qeverisë

  

Shkarko

Vendimi i mbledhjes së 41 të Qeverisë31721338.2728.pdf

Vendimi i mbledhjes së 39 të Qeverisë së Kosovës

 

Shkarko

Vendimi i mbledhjes së 39 të Qeverisë së Kosovës31624357.8506.pdf

Qarkore informative rreth Covid-19

 

Shkarko

Qarkore informative rreth Covid-1931547448.2438.pdf

Udhëzuesi për maska

 

Shkarko

Udhëzuesi për maska31472411.7837.docx

Manual për parandalimin dhe luftimin e COVID-19

 

Shkarko

Manual për parandalimin dhe luftimin e COVID-1931181991.5388.pdf

Vendimi i Ministrit

 

Shkarko

Vendimi i Ministrit61185999.3292.doc

02.02.2021 Lista e Laboratoreve testime COVID-19

 

Shkarko

02.02.2021 Lista e Laboratoreve testime COVID-1939111081.0889.xlsx