Ballina / COVID-19

COVID-19

Statistikat e vaksinimit kundër COVID-19

IPSH të Licencuara 2017-2022

Shkarko

IPSH të Licencuara 2017-202235978535.6764.xlsx

Udhëzuesi për vaksinimin kundër Covid-19 dhe gripit sezonal

Shkarko

Udhëzuesi për vaksinimin kundër Covid-19 dhe gripit sezonal35450113.717.pdf