Ballina / COVID-19

COVID-19

Statistikat e vaksinimit kundër COVID-19

Strategjia Shtetërore për Parandalim Menaxhim dhe Kontrollim të Pandemisë COVID-19

Shkarko

Strategjia Shtetërore për Parandalim Menaxhim dhe Kontrollim të Pandemisë COVID-1935584590.0167.pdf

Udhëzues për COVID-19 për prindërit

 

Shkarko

Udhëzues për COVID-19 për prindërit35325531.1859.pdf

Udhëzues për COVID-19 për prindërit-SRB

 

Shkarko

Udhëzues për COVID-19 për prindërit-SRB35152360.1272.pdf

Udhëzuesi për izolim dhe karantinim bazuar në udhëzuesit e ECDC

 

Shkarko

Udhëzuesi për izolim dhe karantinim bazuar në udhëzuesit e ECDC34884961.9635.docx

IPSH të Licencuara 14.09.2016-26.08.2021

  

Shkarko

IPSH të Licencuara 14.09.2016-26.08.202139163053.3045.xlsx

04.06.2021 Lista e Laboratorëve testime COVID-19

 

Shkarko

04.06.2021 Lista e Laboratorëve testime COVID-1939030161.0096.xlsx

Plani i veprimit për vaksinimin e qytetarëve në masë me vaksinën kundër COVID-19

 

Shkarko

Plani i veprimit për vaksinimin e qytetarëve në masë me vaksinën kundër COVID-1933885382.4979.pdf

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2 07.04.2021

 

Shkarko

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2 17.04.202133688588.1411.xlsx

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2 18.03.2021

 

Shkarko

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2 18.03.202133286773.7277.xlsx

Plani Shtetëror i Vaksinimit kundër Covid-19

 

Shkarko

Plani Shtetëror i Vaksinimit kundër Covid-1933158987.4214.pdf

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2-Covid-19 18.02.2021

 

Shkarko

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2-Covid-19 18.02.202133044898.4911.xlsx

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2-Covid-19-02.02.2021

 

Shkarko

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2-Covid-19-02.02.202132925921.6904.xlsx

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2-Covid-19-13.01.2021

 

Shkarko

Lista e përditësuar e laboratorëve të licencuara për SARS-CoV2-Covid-19-13.01.202132769602.4377.xlsx

02.02.2021 Lista e Laboratoreve testime COVID-19

 

Shkarko

02.02.2021 Lista e Laboratoreve testime COVID-1939111081.0889.xlsx